Legal

El domini: http://www.stf.cat és propietat de l'empresa SERVITRANSFER, S.L.U., amb el NIF B17668740 . El domicili de l'empresa és Saragossa, 36-1er-1a. També pot posar-se en contacte amb nosaltres en el 972 64 62 39 o l'e-mail:stf@stf.cat


Propietat intel·lectual i industrial:

La totalitat del contingut d'aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual que l'usuari d'aquest lloc web ha de respectar. Queda prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expresa de SERVITRANSFER, S.L.U.


Responsabilitat en els enllaços:

SERVITRANSFER, S.L.U. inclou en el seu lloc web tot un seguit d'enllaços a pàgines dels seus clients i proveïdors, únicament amb la intenció de fer publicitat dels treballs efectuats per encàrrec d'aquests. SERVITRANSFER, S.L.U. no es fa responsable de les informacions comercials contingudes en aquests llocs o de qualsevol dels serveis o pràctiques que es vinculin o relacionin amb les pàgines web enllaçades.


Protecció de dades:

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem de que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de SERVITRANSFER, S.L.U. amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d'informació i elaborar els pressupostos que pugui sol·licitar-nos. Per exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a Apartat de Correus 178, 17100 La Bisbal d’Empordà, Ref. Protecció de dades.