Borsa de treball

Si estàs interessat en formar part d’un grup empresarial amb clara vocació en quan al respecte al medi ambient i la aportació de solucions a les necessitats creixents en aspectes com les energies alternatives o el comerç internacional, estarem encantats d’escoltar el que ens proposis.

LLISTAT D'OFERTES

Actualment no hi ha ofertes de treball, si estas interessat en treballar per nosaltres envian's el teu currículum i entraràs en el procés de selecció de cara a futures vacants.

FORMULARI

Omple el següent formulari per fer-nos arribar el teu curriculum:

NOM *
COGNOMS *
TELÈFON
MÒBIL
E-MAIL *
ADREÇA
CODI POSTAL
POBLACIÓ
PROVINCIA
PAÍS
ESCULLI UNA EMPRESA
CURRÍCULUM
VULL REBRE EL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC DEL GRUP SERVITRANSFER:       NO
OBSERVACIONSACCEPTACIÓ DE LA LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES
De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), y el (UE) Reglament General de Protecció de dades personals 679/2016, l'informem de que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de SERVITRANSFER, S.L.U. amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d'informació i elaborar els pressupostos que pugui sol·licitar-nos. Per exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació, oposición, limitació y portabilitat, que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a c/Saragossa, 36-1er-1ª de Girona 17003 Ref. Protecció de dades