Borsa de treball

Si estàs interessat en formar part d’un grup empresarial amb clara vocació en quan al respecte al medi ambient i la aportació de solucions a les necessitats creixents en aspectes com les energies alternatives o el comerç internacional, estarem encantats d’escoltar el que ens proposis.

LLISTAT D'OFERTES

Actualment no hi ha ofertes de treball, si estas interessat en treballar per nosaltres envian's el teu currículum i entraràs en el procés de selecció de cara a futures vacants.

FORMULARI

Omple el següent formulari per fer-nos arribar el teu curriculum:

NOM *
COGNOMS *
TELÈFON
MÒBIL
E-MAIL *
ADREÇA
CODI POSTAL
POBLACIÓ
PROVINCIA
PAÍS
ESCULLI UNA EMPRESA
CURRÍCULUM
VULL REBRE EL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC DEL GRUP SERVITRANSFER:       NO
OBSERVACIONSACCEPTACIÓ DE LA LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES
De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem de que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de SERVITRANSFER, S.L.U. amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d'informació i elaborar els pressupostos que pugui sol·licitar-nos. Per exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a Apartat de Correus 178, 17100 La Bisbal d’Empordà, Ref. Protecció de dades.